Коледно парти

Добре дошли  на Коледно парти на ОП “Социален Патронаж“ гр. София .

Нека коледните празници положат началото на една година, в която здравето и успеха са Вашите постоянни спътници, а радостта от тях-необозрима!

На 11.12.2019 година (сряда) заповядайте от 14,00 часа в         СП “Младост“, ОДЗ “Слънчево зайче“№98, до блок 239/241                      

  О П “Социален патронаж“

Заплащане на такси с дебитна или кредитна карта

Ново - полезно и удобно!

От началото на 2019 година предоставяме възможност за онлайн заплащане на месечните такси от потребителите или тяхните близки.

Посредством сайта на ОП "Социален патронаж" София можете да заплатите дължимите суми без допълнителни такси с дебитни и кредитни карти Mastercard, Maestro, Visa, Discover, Diners club и Bcard.

Тази услуга Ви позволява да заплатите Вашите дължими такси към ОП “Социален патронаж” с дебитна или кредитна карта от цял свят 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието.
За целта направете справка за дължимите такси ТУК, изберете съответните задължения и натиснете бутона Плати.
Плащането се осъщестява посредством Националния картов оператор на България - Борика.

Тържество за потребители и служители на ОП "Социален патронаж"

Празнично новогодишно тържество, непосредствено след коледните празници се организира от ОП " Социален патронаж" - София.  Домакини бяха колегите ни от центъра на ОП "СП" в жк." Младост"2. За всички в уютната сграда на общинското предприятие „Социален патронаж“ в „Младост 2” бе подреденапищна трапеза. Социалният патронаж в столицата обслужва над 1600 души от всички райони на столица. За да се възползва от услугите на социалния патронаж, възрастният човек трябва да е пенсионер и да има експертно решение. Заплаща известен процент от пенсията си. Предимството е, че храна¬та е съобразена с неговите здравословни проблеми - има меню за диабетици, за хора със стомашно-чревни и сърдечносъдови проблеми, като се предлагат 4 вида диети.
Мнозина от нашите потребители са трудноподвижни и не можаха да дойдат на сбирката, която като организатори смятаме занапред да става традиционна.
Хор „Планинарска песен” огласи коледното тържество на служители и потребители.Неколцина гласовити певци заедно с акордеонистката Лили Мирчева вдигнаха градуса на празничната сбирка.
По идея на нашия постоянен сътрудник-журналиста Марин Бончев, ние - работещите в ОП " СП" се присъединихме към жизнерадостните възрастни хора, които от сърце попяха, хапнаха и пийнаха.
Предлагаме Ви да се запознаете с изказаните мнения и да видите част от приятните мигове, съхранени в снимки и кратки видео - записи.

Вижте повече