ВАЖНО! Услуги, предоставяни в условията на извънредно положение

Столична община чрез ОП Социален патронаж заявява готовност за закупуването на хранителни продукти от първа необходимост и медикаменти изписани с рецепта на самотни, трудноподвижни и лежащо болни лица и възрастни хора без близки.
Заявки може да се подават всеки ден от 09.00 до 16.00ч. на тел. 02/8188522 и 0879 811403.
Средствата за покупките се осигуряват от лицата. Призоваваме лицата които не отговарят на посочените критерии, да се въздържат от обаждания, за да не натоварват телефонните линии. Няма да се изпълняват заявки на лица непопадащи в тези категории.

В случай че желаете да ползвате услугата, е необходимо Вашето съгласие за обработване на личните Ви данни до осъществяване на доставката.

 

Повече информация за коронавируса

COVID-19 можете да намерите тук.

ВАЖНО! Във връзка със ситуацията с коронавируса и предприеманите от ОП “Социален патронаж” мерки плащането на таксите да става САМО онлайн.

Уважаеми потребители.

Уведомяваме Ви, че във връзка с въведеното извънредно положение (породено от ситуацията с коронавируса COVID-19) и предприеманите от държавата мерки е необходимо да заплащате сметките си САМО по електронен път, както следва:

- Заплащане по банков път с платежно нареждане посредством електронно банкиране. Справка за дължимите суми можете да направите тук.

Заплащане по банков път може да направите и на касите на „Изипей“ АД.
За разплащане по банков път е необходимо  да предоставите следните данни:
IBAN: BG59 SOMB 9130 3126 3770 01
За получател се посочва ОП „Социален патронаж“.
Сума (размер на месечната такса). Може да го проверите на адрес: www.socialenpatronaj.com
Основание: Такса за месец (посочва се за кой месец), три имена и ЕГН на патронираното лице.

- Заплащане с всяка дебитна или кредитна карта от цял свят 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието, чрез сайта на ОП СП на адрес: https://socialenpatronaj.com/index.php/справка-за-дължими-суми.html или от ДЪЛЖИМИ ТАКСИ (Справки за дължимите такси от патронираните лица) на началната страница.

Подробно описание на процедурата - стъпка по стъпка: